Online offerte

Online offerte

Ski Pass

Even helemaal ontspannen in een mooi sneeuwlandschap en daarna een gezellige après-ski: voor heel wat mensen is de skireis dé vakantie van het jaar. Maar er zijn ook risico's aan verbonden. Met de juiste bescherming kunt u met volle teugen genieten.

Baladi

Mensen koesteren vaak de wens om in hun land van oorsprong begraven te worden.

Emergency @ Home

Bij een dringend probleem aan de woning is het niet evident om snel een goede vakman te vinden. Genoeg namen in de telefoongids, maar wie is goed? En wanneer kan hij komen: onmiddellijk of pas binnen vijf dagen?

Reference Jaarlijks

Wie jaarlijks meerdere reizen maakt, kortbij of ver weg, naar de sneeuw of de zon, vindt het handig om tijdens al deze trips steeds op de juiste bijstand te kunnen rekenen als er zich een probleem voordoet.

Welcome to Schengen

Niet-Europeanen die gedurende een korte periode in de Schengen-zone verblijven, kunnen best wat ondersteuning gebruiken als er iets mis loopt. Bovendien zijn ze ook verplicht om een bijstandsverzekering voor minstens 30.000 EUR te onderschrijven.

Full Travel Assistance

Veel mensen kijken erg uit naar hun vakantie om eindelijk zorgeloos en relax te kunnen ontspannen. Een uitgebreide reis- en bijstandsverzekering maakt dat plaatje compleet.

Motor-Home Assistance

Reizen met de motorhome bezorgt veel mensen het ultieme vakantiegevoel. Maar niet als er een probleem opduikt. Want dan valt niet alleen de trip, maar ook het verblijf in het water. Daarom is een specifieke bijstandsformule aangewezen.

Excellence

Wie vaak reist, bekommert zich liever niet elke keer opnieuw om de bijhorende verzekering. Frequente reizigers willen zonder rompslomp voor elke trip op uitgebreide bijstand kunnen rekenen als er zich een probleem voordoet.

Au pair assistance

Een ervaring als au pair kan bijzonder mooi en leerrijk zijn. Tenminste, als de au pair ook bij medische problemen een optimale bescherming geniet.

Reference tijdelijk

Op reis gaan is de ultieme ontspanning. Een reisbijstandscontract biedt nog net dat tikkeltje meer gemoedsrust.